11 Ekim 2013 Cuma

Sevgililer günü için takı önerileri

Sevgililer günü için sevgilinizin gözlerini sizden alamamasını mı istiyorsunuz?

Kıyafet ve ayakkabı seçimi önemli fakat giyim kuşamınızla ahenk oluşturacak bir aksesuar bir ayrıntı gibi gözükse de o olmadan olmaz. Kıyafeti güzel gösteren takıdır, yanlış bir seçim tüm güzelliği ortadan kaldırmaya yeter. Yanlış yönlere gitmememiz için hemen yardımımıza yetişiyor Betina Barutçuoğlu. Sanki bizim aklımızı okuyor ve takılar konusunda bizi nasıl yönlendirmesi gerektiğini iyi biliyor. Barutçuoğlu, moda ve takı konusunda kendisini geliştirmeyi seven biri. Yarı değerli doğal taşları kullanarak tamamen el becerisi ile birbirinden güzel ve etkileyici takılar meydana getiriyor.

Mon Réve adını verdiği takıların en belirgin ve diğerlerinden farklı olan özelliği, pozitif etkilere sahip olduğu bilinen doğal taşların kullanılması. Koleksiyon yelpazesi ise, kolyeler, bilezikler ve küpelerden oluşuyor.



Görünüş olarak insanların bakmaktan kendilerini alamadıkları taşlar olmasının yanında dertlere de derman oluyor. İnsanları bu özellikleri ile hemen büyüsü altına almayı başarıyor.



Günümüzde insanlar çok stresli ve artan teknoloji ve yoğunlukla birlikte takıların sadece bir süs olarak kullanılmasını istemiyorlar. Farklı özellikler bekliyorlar. Monreve takıları, insanlara yardımcı oluyor. Hayatlarının bir anlarında da olsa iyi bir etki bırakıyor. Tasarımlarda kullanılan doğal taşlar; oniks, akik, sarı kuvars, pembe kuvars, mercan, ametist, yeşim, garnet ve aventurine gibi taşlardır. Bunların her birinin olumlu anlamda insanlara bir katkısı bulunmaktadır. Örneğin, pembe kuvars hastalıkların bir an önce geçmesini sağlar. Aynı zamanda aşk taşıdır ve sevginin gücünü artırır. Hastalıklarla mı boğuşuyorsunuz ya da aşkınızın doruklarını mı yaşamak istiyorsunuz? O zaman pembe kuvars Mon Réve küpe, Mon Réve kolye ya da Mon Réve bilezik ile bunlardan kurtulabilirsiniz. Hayatınız bambaşka bir anlam kazanacak.

Mon Réve küpe, Mon Réve kolye ve Mon Réve bilezik modellerini online satın almak için Lidyana.com sitesine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder