7 Şubat 2014 Cuma

Sevgililer Günü Sürprizleri ve Hediyeleri


Bizce sevgililer gününde en güzel sürpriz ona alacağınız bir hediyenin ötesinde onunla birlikte gideceğiniz mekanın ambiyansı ve güzelliği de önem taşımaktadır. Çünkü Sevgililer Gününden herkesin çok iyi geçmesi gerektiğine dair bir beklentisi vardır, hele de siz taze sevgililerseniz bu daha da bir telaş haline gelir.

Sevgililer gününde mekana ek olarak klasik ve klişe olduğunu düşünseniz de bir çikolata paketi hoş bir tamamlayıcı sürpriz olabilir aynı şekilde eğer çiçeği bütün gün elinde taşımak zorunda kalmayacaksa zarif ve çok gösterişli olmayan bir çiçek hoş olabilir. Bu zamana kadar hiç çiçek almamış olabilirsiniz sevgilinize beyler bayanlara, bayanlar da beylere ancak bu gün bunun için güzel bir fırsattır. Klişe diye bazı şeyleri yapmaktan çekinmeyin çünkü onlar zaten çok işe yaradığı ve çok beğeni gördüğü için bugün klişe olmuşlardır.

Sevgililer günü hediyelerine gelince erkekler için alınabilecek aslında çok şey var, her ne kadar siz ne alacağım telaşına düşseniz de, maddi açıdan da çok pahalıdan çok ucuza alınabilecek birkaç hediye sıralayabiliriz.  Bunlardan birincisi saat, saat mi demeyin henüz bir saat almadıysanız ona muhakkak bir saat alın, tabi pahalı biliyoruz ama çok pahalı olmayan şık saatler de var , ayrıca durumunuz bunun için uygunsa neden olmasın. Bir ikincisi sevgilinize parfüm alabilirsiniz her ne kadar klasik olsa da gerçekten çok anlamlıdır çünkü kokuların insan üzerindeki etkileri çok fazladır ve sizi muhakkak sevgilinize sürekli hatırlatacaktır.

Eğer sevgilinizin giyim kuşamıyla ilgileniyorsanız ve beden ölçülerini biliyorsanız ona güzel bir gömlek alabilirsiniz, veya sevimli ve onu daha şık gösterecek bir kravat, bir kazak ve hatta o onları içinde görmeye bayıldığımız bir blazer bile alabilirsiniz. Eğer aksesuar kullanmayı seven biriyse çok masraflı olmayacak ince bir hediye alabilirsiniz mesela bir kravat iğnesi ya da ona özel bir kartvizitlik yalnız tabi bu kişiye özel çalışmalar için elinizi biraz çabuk tutmanız gerekecek çünkü bir el şaklatmasıyla olacak şeyler değiller ne yazık ki.

Bayanlara alınabilecek hediyeler tabi ki daha sınırsız, takı kullanmayan pek az bayan var mücevher sevmeyecek pek az kadın var. Bir sonsuzluk kolyesi, tarih yazılı bir kolye veya yüzük, adlarınızın yazılı olduğu bir bileklik veya kolye, çeşitli figürlerde kolye, yüzük ve küpelerin varlığı erkeklerin işini her daim kolaylaştırıyor. Bunun yanı sıra bayanlar artık saati de bir tür aksesuar olarak kullanmaya başladığı için onlara saat de alabilirsiniz ve mesela çok trend olan Retro saatler hiç de o kadar pahalı değiller.

Bayanlara teknolojik bir hediye alarak onların hayatını da kolaylaştırabilirsiniz pek tabi ki çünkü onlar teknoloji konusunda erkekler kadar bilgiye sahip değiller bir ayakkabı ile ilgili saatlerce konuşabilirler ama hangi telefon ya da ipad’i almaları gerektiği konusunda kimi zaman erkeklerin rehberliğine ihtiyaç duyarlar. Siz onları bu dertten kurtarabilir ve onlara bir teknolojik ürün de alabilirsiniz.


Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder