4 Şubat 2014 Salı

Sevgiliye Ne Alınır?

2014 sevgililer günü geldi çattı akıllardaki en büyük soru bu sene sevgilime ne hediye alacağım?

Doğum günü, sevgililer günü derken erkeklere de hediye alınması gereken dönemler gelip çatıyor. İşte bu durumda bayanların işi bir hayli zorlaşıyor. Çünkü erkeğe alınabilecek hediye alternatifleri, bayanlara alınabilecek hediyeler ile kıyaslandığında bir hayli kısıtlı! Bu yüzden sıradan bir hediye almak istemeyenler soluğu yeni fikir arayışlarında alıyor. Peki, erkeğe özel bir günde ne hediye edilebilir?

Etkileyici Bir Hediye Alın!

Öncelikle dijital baskı tekniği ile hazırlanabilen hediyeleri önerebiliriz. Bu yöntem ile herhangi bir ürün üzerine sevgilinizin fotoğrafını yahut ismini baskı yaptırabilirsiniz. Böylece hatıra olarak da saklanmaya değecek bir hediye sunmuş olacaksınız. Erkeklerin bu tür özel hediyelerden çok hoşlandıkları biliniyor. Bir de üzerinde kendi fotoğrafını gördüklerinde çok daha fazla etkileneceklerdir.

Bir diğer seçenek de
futbol ile ilgili olan erkekler için düşünülebilir. Sevgilinize tuttuğu takımın formasını alt ve üst şeklinde bir takım olarak alabilirsiniz. Ancak bu hediyeyi de sıradan olmaktan çıkarıp özel bir hediyeye dönüştürmeniz gerekiyor. Bunun için de forma üzerine isim yazılması tekniğinden istifade edeceksiniz. Aldığınız formanın üzerine sevgilinizin ismini veya varsa lakabını yazdırabilirsiniz.

Son derece etkileneceğinden ve arkadaşlarına da gururla göstereceğinden hiç endişeniz olmasın! İşte bir fikir daha; sevgiliniz şayet bilgisayar oyunlarına düşkün ise ona bir oyun konsolu hediye edin! Sevinçten adeta deliye dönebileceğinden de endişe duymayın. Çünkü evinde oyun oynayan erkeklerin hiç biri, son model bir oyun konsoluna asla hayır demeyecektir.

Aynı şekilde yeni oyun DVD’leri alabilirsiniz. Bir diğer seçenek de koleksiyon yapan erkekler için düşünülebilir. Kart, film, albüm gibi çeşitli koleksiyonlar yapan bir sevgiliniz var, koleksiyonunda bulunmayan bir parçayı ona hediye edebilirsiniz. Emin olun, onu ne alırsanız alın, bu eksik parçanın tamamlanması kadar mutlu etmeyecektir. Peki, bu parçayı nasıl bulacaksınız? Elbette internetten.

Artık insanlar kendi koleksiyonlarını ve en nadide parçalarını internet üzerinden satışa çıkarıyor. Bu sitelere tıklayarak güzel parçalar bulabilirsiniz. Ancak bunun için biraz zaman ayırmanız gerekecek. Şayet hiç zamanınız kalmadıysa ve hediye alma işini son dakikaya bıraktıysanız bu durumda Lidyana.com adresine tıklayın. Burada bol miktarda hediye seçeneği bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder