6 Şubat 2014 Perşembe

Sevgililer Gününde Nereye Gidilir?

2014  yılında sevgililer günü sevgilisi olanlar için birkaç organizasyon önerimiz olacak, yani tabi yalnız kalan kişiler de  gidebilir ancak burda amaç biraz olsun henüz nereye gideceğini karar verememiş olan sevgililere destek olmak.

Birincisi eğer nezih bir ortamda sakin bir müzik dinlemek istiyorsanız Garajistanbul 14 Şubat Sevgililer gününde Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil’i misafir ediyor. Biletlerini 0 212 244 44 99’u arayarak rezervasyon yaptırıp aynı zamanda alabileceğiniz gibi Biletix’den de temin edebilirsiniz ama bizden söylemesi arayarak bilet aldığınızda biletixe ödemeniz gereken komisyonu ödemiyor oluyorsunuz. Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil hayranları zaten onu takip ediyordur ama bu romantik günde onların pamuk seslerinden zarif bir akşam sevgiliye hediye edilecek çok güzel bir organizasyon ve mekan olur.



Sevgililer günü akşamı daha dans edebileceğiniz bir ortama gitmek ve DJ’ler eşliğinde bir gece geçirmek istiyorsanız yine Taksim Roxy’de Radyo Eksen gecelerine takılabilir, klas bir kulüpte harika müzikler eşliğinde sevgilinizle salınarak dans edebilirsiniz.

Sıraselviler Kiki’de sevgilinizi sevgililer gününde götürmek için harika bir mekan 14 Şubat Cuma günü MERT TOPUZ & special guests  COWBOYS & ALIENS’in bulunacağı bir programla karşınıza çıkıyorlar.  COWBOYS & ALIENS filminin oyuncularının kimlerin olduğunu bilmesek de katılacağı bir program olacak, bildiğiniz gibi KIKI’de Natalie Portman’la karşılaşmışlığımız var.

Ve sevgili latin severler, Sevgililer gününden ben sevgilimle latin müzik çalan bir yere gitmek istiyorum diyorsanız muhakkak  Babylon’da Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars Sevgililer Günü Özel programına gidin deriz. Biletler biletixden alınabiliyor, bilet fiyatları 78.5 lira olup biraz pahalı olsa da bugüne özel ve Latin All Stars performansına özel bizce verilebilir ayrıca Babylon’un mekan olarak ne kadar cool bir mekan olduğunu da unutmamak gerek tabi.



Bu mekanların hepsi Taksim’de yani ulaşımın oldukça kolay olduğu bir mekan ayrıca birinden sıkıldığınızda diğer bir yere hemen geçme imkanı sunmasıyla da oldukça tercih edilen yerler. Size şimdiden harika bir sevgililer günü dileriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder